اقدم لكم الذ واطعم حلو
المقاااااااادبر :
كوبان دقيق كوب زبادى ملعقتان خميره جافه ملعقتان زبد
فانيليا كوبان شراب سكرى كوب جيلى نصف كوب سكر
بيضتان نصف كيلو فراوله كوب كريم شانيه كوب صودا
الطريقه :
تذاب الخميره فى الماء الدافى وملعقه السكر وترش بالدقيق وتترك لتخمر فى مكان دافى
يخفق الزبد مع السكر حيث ينعم ويقلب البيض ويستمر فى الخفق تضاف الفانليا ويتخل الدقيق وتعجن
بعد ان يخفق الزبادى تضاف الخميره للعجينه وتترك لتخمير مره ثانيه تقسم العجينه فى قوالب صغيره مدهونه بالسمن ترش بالدقيق يدخل الفرن بعد ان تخمر وتترك ربع ساعه حتى تنضج ترش بالصودا عند خروجها من الفرن وكذالك بالشراب السكرى ترص فى طبق التقديم وتجمل بالكريمه شانتيه والفراوله المنقوعه وتدخل الثلاجه وتقدم بارده